Facebook

Rekordfogás

Demeter Tamás

Merenye 24,20 Kg.

Robin Spice bojli pasztázva

 

Kutyáncsánin Borisz

Merenye 19,70 Kg

Fish Liver

 

Kutyáncsánin Borisz

Merenye 20.00 Kg

Robin Spice

Sümegi Ernő

Merenye 22.00 Kg

Fish Liver

 

 

 

 
 

 

Jeges pontyok

 

2012 december 28-30-ig terveztem a túrámat ha nem szól közbe az időjárás! Egy napja olvadt ki a tó. Megérkezésemkor a tavon nagy üresség fogadott mivel senki nem volt. Gyönyörű nyugodt víz várt amitől bámulatba is estem. Az időjárás jóslatok nagy szeleket ígértek, ezért a legelső feladatom a bóják elhelyezése volt. Hamar a helyükre kerültek, mivel ismertem a részt ahol kerestem úszonyos barátaimat. Csalik terén a már bevált Fűszere, halas-Májas,Tonhal-Kiwi került horgaim alá apró változtatással teljessen lefínomitva, kritikusan kiballanszirozva!!!!!!!!!!

 Kezdödhetett a szerelések behúzása a második szerelés behúzása közben érkezett meg a nagy erejű szél, ami ki is tartott 24 órán keresztűl na de ne rohanjunk ennyire előre. 5 órára végeztem a szerelékek beélesítésével majd táborhelyemet alakítottam ki hogy minden a kezem közelében legyen. Közben megéheztem és összedobtam egy kis vacsorát. Vacsora közben nagy meglepetés ért mivel delkim kapásjelzöm folyamatos sípolásba kezdett nagy öröm öntött el és már rohantam is botomhoz hogy felvehessem a kontaktust a hallal. A  hideg víz ellenére jól küzdötta halam 10 perces fárasztás után elöttem feküdt egy gyönyörű 8.60 potyesz. Boldogságom leirhatatlan volt hogy ilyen hamar sikerült halat fognom!!!!!!!

Gyors újra csalizást követöen visszajutattam helyére a nagy szélben kicsi nehézségek adodtak mert viharos szél vol de sikerült. Ezek után folyamatossan fél óránként új érdeklődők jelentkeztek csalijaimra

Kíváncsi voltam a nappal is ilyen erős lesz-e vagy csak éjjel aktivak a pontyok. De szerencsére nappal is ilyen szépen ettek:

Nagyon gyorsan telt az idő a sok fárasztás miatt Délután 4 órakor befrisitettem mind a 4 botom és vártam az éjjeli érdeklődőket. 6 órakor megkezdődőtt a folyamat újra egymás után fogtam a szebbnél szebb pikelyeseket:

Az Éjszaka gyönyörű ajándékai 3 db 15+-os:

16.95 Kg Roobin Spice

16.03 Kg Fish-Liver

Másnap reggel korán elkezdtem pakolni fájó szívvel mert nagyon jó pecát tudhattam magam mögött. Álmomban sem gondoltam hogy ennyi halat sikerül fognom: -42 db halat sikerült szákba terelnem 8.89 kg-os átlaggal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Köszönöm Merenye és Total Baits

Partnerek

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Powered by Joomla!. Design by: themza joomla 2.5 templates  Valid XHTML and CSS.