Facebook

Rekordfogás

Demeter Tamás

Merenye 24,20 Kg.

Robin Spice bojli pasztázva

 

Kutyáncsánin Borisz

Merenye 19,70 Kg

Fish Liver

 

Kutyáncsánin Borisz

Merenye 20.00 Kg

Robin Spice

Sümegi Ernő

Merenye 22.00 Kg

Fish Liver

 

 

 

 
 

 

Method Mixek lehűlő vízen

Az őszi, hónapokban a különböző összetételű method mixeknek óriási jelentősége van, hisz a lehűlő vízben a pontyok nagy intenzitással táplálkoznak. A jól oldódó, különböző szemcseméretű etetőanyagok használatával gyorsan és könnyedén az etetőhely közelébe csalogathatjuk kedvenceinket, így hamar reagálni fognak majd a vízfenékre bejutatott íz és energiabombákra.

A mostani cikkben egy olyan technikát szeretnék bemutatni, mely már  sokszor bizonyított!!A csónakból való etetési technikák közül az utóbbi időben egyre nagyobb népszerűségre tett szert nálam a különböző gombócok használata.

Ezzel az ötletes találmánnyal nagy távolságról tudjuk az etetéseinkre csalogatni a nagyobbnál nagyobb halakat, amelyekbe a legkiválóbb csalogatóanyagokat gyúrhatjuk össze kedvenceink számára

.A Total Baits kínálatából, most két fajta method mixet teszteltünk. Egyik favorit methodunk a májas és a másik a robin Spice ami, egy igazán ütős fűszeres mix. Ezeket különböző magkeverékekkel bolondítottunk még tovább, hogy egy terített asztallal szolgáljunk halaink kedvére. Mindkét mixnek a jellemzője hogy a halak számára nagy mennyiségben fontos összetevőket tartalmaz. A keverék vízbeérés után azonnal elkezd dolgozni és egy figyelemfelkeltő felhőt alakít ki etetésünkön. Önmagukban is nagy csalogatóhatással bírnak, de még tovább fokozhatjuk ezt különböző oldódású pelletekkel, bojlival. Ezek a kiváló minőségű csalik a hideg vízben is intenzíven kifejtik csalogató hatásukat és erre szükségünk is, van az őszi horgászatoknál.

Íme a mostani horgászatunk 15+-osai:

Partnerek

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Powered by Joomla!. Design by: themza joomla 2.5 templates  Valid XHTML and CSS.