Facebook

Rekordfogás

Demeter Tamás

Merenye 24,20 Kg.

Robin Spice bojli pasztázva

 

Kutyáncsánin Borisz

Merenye 19,70 Kg

Fish Liver

 

Kutyáncsánin Borisz

Merenye 20.00 Kg

Robin Spice

Sümegi Ernő

Merenye 22.00 Kg

Fish Liver

 

 

 

 
 

 

Egy kis beszámoló

Szeptember 12- 19-ig hét napot töltöttünk el a fantasztikus halállománnyal rendelkező Merenyei tározón. A horgász hely a tógazdával való előzetes egyeztetések alapján a 15-ös horgászhelyre esett, amelyen már az előző években is horgásztam.

A megérkezés után gyors táborállítás csónakpumpálás, szerelés, csalizás után már a vízen is voltam. A bójáimat kb.280-300 méteres távolságban helyeztem el, ahol egy  ,,régi útnak" nevezett kemény részt találtam. Az etetéseimet eleinte próbáltam koncentráltan szórni, majd későbbiekben egyre nagyobb és nagyobb területeket etettem. Az első bója elhelyezése a kemény, és az iszapos rész( 20-30 cm ) találkozásánál lett elhelyezve,ami később kiderült a legtöbb halat adta. Hihetetlen, de erről a bójáról nem fogtam 10 kg alatti halat.( 17,60 kg, 20,00 kg, 18,70 kg, 14,90 kg, 15,20 kg....és még sorolhatnám) Ezt az etetésemet magokkal,pellettel,és ,,Robin Spice" liquiddel locsolt Robin Spice, Fish-Liver bojlival tettem ellenállhatatlanná,csaliként pedig egy szem Total Fish-Liver,és egy szemTotal Fish & Strawberry Bojlit tettem,amit Total Fish-Liver pasztával vontam be. 

A második bójámat teljesen kemény részre tettem,amire csak bojlival,és pellettel etettem. Csaliként pedig két szem 24 mm-es Total Robin Spice-ot . Ez az etetés is szép halakat adott( 8kg – 15kg).

A harmadik bójám teljesen iszapos részre került ahova csak Total Robin Spice liquiddel locsolt Robin Spice-os bojlit etettem. Sajnos az iszapos rész nem hozta meg a várt eredményt ezért az összes bójámat az iszap-és a kemény határára helyeztem el.

Ennek a műveletnek köszönhetően a kapásaim száma megsokszorozódott. Egy hét leforgása alatt közel 750 kg pontyot sikerült fognom 12 kg átlagsúlyban a TOTAL BAITS –nek köszönhetően.

A mellettem balról,jobbról horgászók is szép számmal fogták a halakat,de meg sem közelítették az általam fogott halak mennyiségét,és nagyságát.

Ezek a bojlik mindent tartalmaznak, amire a halaknak szüksége van, és amivel felmelegedő, lehűlő ,és nyári meleg vízben egyaránt kapásra tudjuk csábítani őket.

Felejthetetlen egy hét volt,és biztos vagyok benne,hogy a Total Baits bojlik nélkül ez a siker elmaradt volna.

 

 

 

 

 

Partnerek

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Powered by Joomla!. Design by: themza joomla 2.5 templates  Valid XHTML and CSS.