Facebook

Rekordfogás

Demeter Tamás

Merenye 24,20 Kg.

Robin Spice bojli pasztázva

 

Kutyáncsánin Borisz

Merenye 19,70 Kg

Fish Liver

 

Kutyáncsánin Borisz

Merenye 20.00 Kg

Robin Spice

Sümegi Ernő

Merenye 22.00 Kg

Fish Liver

 

 

 

 
 

 

Maconka és a Total Baits Team


Senkinek nem kell bemutatnom a méltán híres Maconkai - víztározót amely horgászok ezreinek adott felejthetetlen élményeket és kirándulók zarándokhelyévé vált az évek során.

 

Köszönhetően a horgász egyesület hosszú távú céltudatos munkájának illetve Dérer Istvánnak aki időt, energiát nem kímélve a mai szintre emelte az előtte átlagos horgászvizet.

Csapatunk is rendszeresen horgászik és tesztel a tó különbözőpontjain, nem eredménytelenül a 2010-es év végéig több mint 250 db rekord pontyot tereltünk sikeresen szálba, amely szám elgondolkodtató a tározó halállományát illetően.

 

De nem csak mi vagyunk vele tisztában, hogy milyen sok gyönyörű ponty él Maconkán, hanem az a 36 csapat is, akik leadták nevezésüket a XVI. Maconkai Nemzetközi Bojlis Kupára. Ez a verseny már nem egy egyszerű bojlis kupa, amelyből manapság több száz tucatot szerveznek országosan, hanem ez egy professzionális Bojlis Európa Kupa, több mint tíz ország részvételével. Ilyen még Magyarországon nem volt, de még a környező országokban sem.

 

„Hál Istennek” csapatunk is helyet kapott az induló csapatok között, ami már magában is elismerésnek számít, erős mezőny és nagy csata várható májusban az biztos. Mi is gőzerővel készülünk e nem mindennapi megmérettetésre, tavaszi horgászatainkat átszerveztük és Maconkán fogunk tesztelni, amelyekről folyamatosan olvashattok lapunkon. Természetesen állunk mindenki rendelkezésére ,aki a termékeink illetve a tóval kapcsolatosan érdeklődik.

 

Csapatunk többi tagja viszont az ország több pontján is fog teszthorgászatot folytatni illetve már több versenyre is leadták nevezésüket, a versenybeszámolókat és a teszthorgászatok eredményét rendszeresen közzétesszük a weboldalunkon.

  

                                                                       C&R

                                                                             Total Baits Team

Partnerek

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Powered by Joomla!. Design by: themza joomla 2.5 templates  Valid XHTML and CSS.