Facebook

Rekordfogás

Demeter Tamás

Merenye 24,20 Kg.

Robin Spice bojli pasztázva

 

Kutyáncsánin Borisz

Merenye 19,70 Kg

Fish Liver

 

Kutyáncsánin Borisz

Merenye 20.00 Kg

Robin Spice

Sümegi Ernő

Merenye 22.00 Kg

Fish Liver

 

 

 

 
 

 

Jeges pontyok

 

2012 december 28-30-ig terveztem a túrámat ha nem szól közbe az időjárás! Egy napja olvadt ki a tó. Megérkezésemkor a tavon nagy üresség fogadott mivel senki nem volt. Gyönyörű nyugodt víz várt amitől bámulatba is estem. Az időjárás jóslatok nagy szeleket ígértek, ezért a legelső feladatom a bóják elhelyezése volt. Hamar a helyükre kerültek, mivel ismertem a részt ahol kerestem úszonyos barátaimat. Csalik terén a már bevált Fűszere, halas-Májas,Tonhal-Kiwi került horgaim alá apró változtatással teljessen lefínomitva, kritikusan kiballanszirozva!!!!!!!!!!

Bővebben: Jeges pontyok

Method Mixek lehűlő vízen

Az őszi, hónapokban a különböző összetételű method mixeknek óriási jelentősége van, hisz a lehűlő vízben a pontyok nagy intenzitással táplálkoznak. A jól oldódó, különböző szemcseméretű etetőanyagok használatával gyorsan és könnyedén az etetőhely közelébe csalogathatjuk kedvenceinket, így hamar reagálni fognak majd a vízfenékre bejutatott íz és energiabombákra.

Bővebben: Method Mixek lehűlő vízen

III. EPBC Maconka 2Szerencsére vannak olyan versenyek, ahol nem kell a helyszínt és/vagy a szabályokat időről-időre megváltoztatni. Persze mindig lehet tökéletesíteni a rendszert, de ezen esetben az horgászati alapok stabilitása és a szerencsefaktor minimalizálása az elsődleges. A mezőny ereje, az izgalmak, az eredmények pedig folyamatosan úgyis mindent és mindenkit minősítenek! Váltsuk be most együtt két részben a soron következő receptet, azaz nézzük meg együtt, mi is történt a júniusi Európa Kupán!

Bővebben: III. EPBC Maconka 2

III. EPBC MaconkaA Total Baits csapata a III. EPBC Maconkán az abszolút negyedik helyezést érte el, legnagyobb átlagsúllyal, illetve 23 darab 10+ -os hallal. A verseny részletes kimenetelét az alábbi cikkben olvashatjátok:

Szerencsére vannak olyan versenyek, ahol nem kell a helyszínt és/vagy a szabályokat időről-időre megváltoztatni. Persze mindig lehet tökéletesíteni a rendszert, de ezen esetben az horgászati alapok stabilitása és a szerencsefaktor minimalizálása az elsődleges. A mezőny ereje, az izgalmak, az eredmények pedig folyamatosan úgyis mindent és mindenkit minősítenek! Váltsuk be most együtt két részben a soron következő receptet, azaz nézzük meg együtt, mi is történt a júniusi Európa Kupán!

Bővebben: III. EPBC Maconka

IV. EPBC Maconka

 

A Top Secret csapata Total Baits csalikkal érték el ezt a kiváló helyezést, továbbá a verseny legnagyobb halát is ők zsákmányolták. Gratulálunk nekik! Dérer István tolmácsolásában láthatjátok a verseny teljes kimenetelét!

Szeptember 16-21-ig került sor Maconkán a IV. Professzionális Bojlis Európa Kupára, egyben a XIX. SBS - PV TV - Maconka Nemzetközi Bojlis Kupára. Már a verseny megszervezése is izgalmas és kalandos volt, de később kiderült, hogy ez bizony semmi a verseny végeredményének kialakulásához képest. Mi is történt valójában? Erről szól a soron következő versenybeszámoló!

Bővebben: IV. EPBC Maconka

II. Mézeshegyi bojlis találkozó (végeredmény)

ii-mezeshegyi_bojlis_talalkozo1

Második alkalommal kerül megrendezésre a Mézeshegyi bojlis találkozó  2011.10.20-án veszi kezdetét a Zöld arany horgászegyesület szervezésében.  A csapatok 2 főből és egy segítőből állnak, akik a 72 órás versenyen mérettethetik meg a tudásukat. Jelenlegi előrejelzések szerint mostoha időjárási körülmények várnak a versenyzőkre de bízunk benne hogy ez nem szegi kedvüket. Sok sikert kívánunk a csapatoknak. Napi friss hírekkel jelentkezünk.

Bővebben: II. Mézeshegyi bojlis találkozó (végeredmény)

Total Baits teszthorgászat

 

 

 

Egy kis beszámoló

Szeptember 12- 19-ig hét napot töltöttünk el a fantasztikus halállománnyal rendelkező Merenyei tározón. A horgász hely a tógazdával való előzetes egyeztetések alapján a 15-ös horgászhelyre esett, amelyen már az előző években is horgásztam.

Bővebben: Egy kis beszámoló

Közös magyar-szlovák siker Maconkán, az Európa Kupán!

Ma már roppant sűrű a nemzetközi mellett a hazai bojlis versenynaptár (is). Az értékelés és az azt meghatározó technika oldaláról ezeken alapvetően két irányzat létezik, melyről mindig "csodás" vitákat tudnak folytatni az érintettek (főleg az érdekeltek), sokszor bizony a tények ismeretétől függetlenül. Az egyik a teljes vízterületen a verseny alatt kifogható legnagyobb hal(ak)at, még a másik a vízen belül az adott helyen és időben elérhető legnagyobb fogott halmennyiséget, mint céleredményt preferálja. Mindkét módszernek van helye a nap alatt, de az esélyegyenlőség növelése és a szerencsefaktor minimalizációja okán (egyben elismerve a nemzetközi versenyszabályzatot is) Maconkán a kezdetektől fogva a második irányzat az uralkodó. Erre, valamint a versenyzők korrekt kiszolgálására erősített rá az (angol rövidítésből) EPBC néven ezévben indított brand is, nem véletlenül.

Bővebben: Közös magyar-szlovák siker Maconkán, az Európa Kupán!

Őzetanya - Bojlis-Tó

A számunkra új vízterület az Almásfüzitői Kavicsbánya Tó. Akavicsbánya tó területe 11,78 hektár, a 3-13 méter közötti vízmélység minden fajta tavi horgászmódszernek kedvez. A vízpart változatos helyenként kopár, másutt köves és egy félsziget is található rajta. Parkoló, mobil wc és segítőkész halőrök várják az oda látogató horgászokat.

Bővebben: Őzetanya - Bojlis-Tó

Partnerek

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Powered by Joomla!. Design by: themza joomla 2.5 templates  Valid XHTML and CSS.