Facebook

Rekordfogás

Demeter Tamás

Merenye 24,20 Kg.

Robin Spice bojli pasztázva

 

Kutyáncsánin Borisz

Merenye 19,70 Kg

Fish Liver

 

Kutyáncsánin Borisz

Merenye 20.00 Kg

Robin Spice

Sümegi Ernő

Merenye 22.00 Kg

Fish Liver

 

 

 

 
 

 

Bojli, bojlimixek


Total Robin Spice Bojli:                          2190 Ft/kg    Mix 2190 Ft/kg

Termék leírása: erősen fűszeres bojli mely a teszthorgászatok illetve a versenytapasztalatok alapján igazán kiválóan működik a legszélsőségesebb időjárási körülmények között is nagy sikerrel használható kora tavasztól késő őszig. Valószínűleg a leguniverzálisabb bojli a mostani piacon két éves tesztelés után bocsájtjuk a piacra. Tartalmát illetően-mint neve is mutatja- egy Robin Redben (Hait’s) gazdag, feketebors olajjal és frankfurti keverékkel készült madáreleség alapú bojli.

 

Total Fish & Liver Bojli                           2090 Ft/Kg   Mix 2090 Ft/Kg

Termék leírása: halas-májas bojli nem a nyár igazi favorit csalija, kitűnően működik a legnagyobb melegben is, de gyönyörű pontyokat fogtunk vele tavaszi felmelegedő időben is. Válogatott, kiváló minőségű alapanyagokból készült igazi büdös csali, mely nagy százalékban tartalmaz különböző halliszteket és májport egyaránt.

 

Total Magic Sweet bojli                          1890 Ft/kg    Mix 1890 Ft/Kg

Termék leírása: A hosszú kemény tél után első tavaszi horgászatainkhoz kiválóan alkalmas bojli, amely egyedi módon készített aroma kompozícióval készül. Éveken keresztül teszteltünk extrém hidegekben is.  Hidegvízi pontyaink nagy részét ennek a csalinak köszönthetjük.

 

Total Fish & Strawberry Bojli                  1790 Ft/Kg     Mix 1790 Ft/Kg

Termék leírása: A bojlis horgászatban jártas horgászoknak igazán nem kell bemutatnunk ezt az íz kombinációt, valószínűleg a világ egyik legeredményesebb körben használt bojlija. A Halas-Epres kombináció igazán mágnesként vonzza a pontyokat, de a rekkenő hőségben nem ritkán az amurok sem tudnak ellenállni neki!

Partnerek

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Powered by Joomla!. Design by: themza joomla 2.5 templates  Valid XHTML and CSS.