Facebook

Rekordfogás

Demeter Tamás

Merenye 24,20 Kg.

Robin Spice bojli pasztázva

 

Kutyáncsánin Borisz

Merenye 19,70 Kg

Fish Liver

 

Kutyáncsánin Borisz

Merenye 20.00 Kg

Robin Spice

Sümegi Ernő

Merenye 22.00 Kg

Fish Liver

 

 

 

 
 

 

Tavaszi szezonkezdés Ludányhalásziban

A Ludányhalászi Öregpotyka Horgászegyesület vezetőségének meghívásának eleget téve négy napot töltöttünk el a szépen rendezett tó partján, igaz hogy csak március volt és a víz hőmérséklete a 3,5-4 méter mély gödrökben kb. 5-6  foknál nem volt melegebb így is kiváló fogási eredményt sikerült elérni, a mederfenék feltérképezése után mind a hárman más területet választottunk ki magunknak egyikünk a nyílt vizet nézte ki magának a faházak irányában másikunk egy nagy kiemelkedést választott míg harmadikunk a még nemrégen bányászott területet választotta ahol a halak sűrűsége a radaron elképesztő volt.  

                                                                                                                               

Többször használtunk éjszaka folyamán halradart és volt olyan mikor egy 10-15 m2-es területen akár 30-40 darab nagy testű hal is volt összeállva. Amikből a későbbiekben szép számmal sikerült fognunk is. Szám szerint a négy nap alatt 36 darab pontyot sikerült horogvégre keríteni  melyből 11-et tudtunk 10 kg fölött mérlegelni .

Laci barátunk több nagytestű hala közül az egyik legszebb!

 

A két jóbarát egy 10 kilogram feletti tőponttyal.

 

Laci ismét egy gyönyőrű 10 feletti pikkelyessel!

 

 

A túra egyik legnagyobb, és legszebb halával!

 

Páros tükrös Ludányból!

 

Attila is 10 kg fölött !

 

 

 

Úgy gondoljuk, a képek magukért beszélnek, aki igazi, erős, és vad halakra vágyik, illetve egy kis kihívásra, annak bátran ajánljuk a ludányhalászi horgásztavat, ahol a gyönyörű pontyok mellett a más halfajokat kedvelők is megtalálják számításukat. Bojlis  horgászattal, illetve helyfoglalással kapcsolatban kérjük hívják Tari Istvánt, a ludányhalászi horgászegyesület versenyfelelősét a      +36/30-995-75-73-as számon!

Szilágyi Tamás

Total Baits Team

Partnerek

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Powered by Joomla!. Design by: themza joomla 2.5 templates  Valid XHTML and CSS.